Over demmers

Demmers is een speciaalbier cafe uit 1885 en misschien wel de oudste in het gooi (gooische matras). Er zijn acht bierkranen waarvan er zeker zes zijn aangesloten op het fust. Wij tappen uiteenlopende biersoorten maar de nadruk ligt altijd op het onbekende bier. Op dit moment zijn wij een van de 31 geselecteerde tapperijen die meedoen aan biere du moment, een twee-maandelijks verrassingsbier uiteraard ambachtelijk gebrouwen ( zie www.les3fourquets.be als u meer info wenst).
 
Natuurlijk hebben wij het vestinggilde exclusief van het fust. Ons hoofdbier is jupiler en verder het hele jaar door witbier .Ook bij het aanbreken van het bokbier seizoen, wij hebben dan minimaal twee verschillende soorten bok bier van het fust maandelijks soms wekelijks wisselend, er zit altijd een bijzondere bij .
Overigens zijn de bokbieren niet per definitie zoet dat is er een beetje ingeslopen door toedoen van de grote jongens, beetje jammer maar wanneer je goed zoekt is er nog altijd wel een ambachtelijke bok uit duitsland belgie nederland en zelfs tsjechie te vinden.
 
Dit jaar weer een aantal verssingen van het fust.Ook in zomermaanden, wat dacht je van perzikbier, kriek en geuze van het fust. Draag je ook de kleinere maar vooral ambachtelijke brouwers van bier en of andere culinaire producten een warm hart toe steun dan het vestinggilde.
© munstermedia.nl Cafe demmers - Martkstraat 52 - 1411EB Naarden-vesting - Telefoon : 06 - 25 51 64 08